SzexPajtás 2010.03.11. 11:50

Nagyon távol

Furcsa dolog érezni, hogy egy olyan ember, akit nagyon nagyon szeretsz és fontos számodra eltávolodik tőled. Én most kicsit ezt érzem vele kapcsolatban. Nagyon rossz érzés, de úgy tűnik mások váltak fontossá, mint emberileg, mint minden szempontból.

Talán az az egy szerencsém, hogy rengeteg dolgom van és így nem jut túl sok időm ezen járatni a kicsi buksimat. Elég az a kevés idő is ami jut rá, az is rendkívül szomorúvá tesz. Hiányzik a közösen eltöltött idő, a beszélgetsek és Ő.

Most nagyon távolinak érzem Őt. Kicsit olyan,mintha nem is ismerném igazán, csak kaptam volna belőle egy kicsit, hogy vigyázzak rá, és aztán adjam vissza. Ezzel a kicsivel azonban nem szeretném beérni. Bár ez aztán mostmár igazán nem rajtam múlik. Nem szeretek és nem is szeretnék elveszíteni egy számomra ennyire fontos embert.

A bejegyzés trackback címe:

https://szexpajtas.blog.hu/api/trackback/id/tr521830968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása