SzexPajtás 2009.09.24. 10:19

Csak úgy

Igazából ma nincs miről írnom. Azon kívül, hogy az élet szép, és találkozni szeretnék vele. De erre az elkövetkező néhány napban nincs esély......Még kimondani is borzalmas.

Csak tudnám mi jár az Ő fejében velem kapcsolatban......megkönnyítené a dolgomat. Na pesze gyanítom sosem fogom megtudni, hogy mit érez, így csak találgatni tudok. Amit meg nem érdemes, úgyhogy nem találgatok. Élvezem vele a szexet, a pillanatokat amikor együtt vagyunk. Szeretek vele lenni. 

A legújabb ötlete szex terén, hogy hoz fényképezőgépet és fotózni szeretne. Mindent, ahogy bennem van ahogy szopom, ahogy a popsimban van. Kíváncsi vagyok mikor sikerül egy ilyet összehozni:-) Izgatottan várom hogy mi sül ki ebből a tervből. 

Amit pedig már nagyon-nagyon szeretnék: Egy napot eltölteni valahol vele. Nem rohanva, nyugisan, ketten. Egyrészt folyamatosan szexelnénk, másrészt pedig kíváncsi vagyok, hogy milyen lenne velem. Tudodm, hogy ennek a napnak a megvalósulása elsősorban rajtam múlik, de dolgozom az ügyön keményen:-)  

4 komment

Címkék: kapcsolat

A bejegyzés trackback címe:

https://szexpajtas.blog.hu/api/trackback/id/tr81403628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgermeister 2009.09.29. 09:41:01

Csak tudnám mi jár az ő fejében...kis kiváncsi. ez mindenkinek a vágya, gondolata, hogy adott helyzetben ki mit és hogyan gondol...:)
Nekem is vannak ilyen gondolataim, hogy Ő mit gondol, gondolhat. Vajon mennyire őszinte? Vagy vannak kegyes hazugságok? Vagy csak futó kaland vagyok? Vagy komoly tervei vannak? Vajon hogyan álljak én hozzá?

Fotozás, jo ötlet...izgató. Ajánlom a kamerát, az is van annyira izgató, izgalmas. Szeretkezés közben nézni, vagy csak szopod amig ő nézi azt a felvételt amit az elmult alkalommal készítettetek.

SzexPajtás 2009.09.29. 09:53:46

@Burgermeister: A kíváncsiságom kielégíthetetlen-velem ellentétben:-)
Csakhogy néha szeretném tudni ezekre a kérdésekre a választ, néha pedig nem.

A kamera jó ötlet:-) Be fogom vetni! Csak tudnánk már végre nyugiban találkozni!!!!

SzexPajtás 2009.09.29. 09:55:02

@Burgermeister: Érdekes cikk. Egyet is értek vele meg nem is. A mi helyzetünk azért kicsit összetettebb ennél, szóval a tipikus szeretőt tartok elmélet ránk nem igazán érvényesíthető. Vagy csak ezt akarom Hinni?!
süti beállítások módosítása