SzexPajtás 2010.02.10. 16:22

Hétköznapok

 

A hétköznapi életben sötétnek látjuk a világosat, zavarosnak a tisztát, színtelennek a szivárványt. Ha mindennapi életeden felülemelkedsz, megpillanthatod a fényt, a tisztaságot, a színeket - s rajtuk keresztül önmagadat. Ha magadban mindezeket megtaláltad, felfedezed őket az emberekben is.
 

És ez mennyire igaz! Az ember hajlamos az önsajnálatba süllyedni pillanatok alatt és szentül meg van róla győződve, hogy biztosan neki van a legsanyarúbb sorsa a világon! Pedig mennyire nem igaz! Ha egy picit odafigyelünk megtaláljuk a szépséget és a boldogságot a mindennapokban.

Igen apró és nem várt figyelmességek valakitől aki fontos. Hihetetlen hogy mikre nem képes. Bevallom mérges voltam rá. Örvendezek hogy hazaért és Ő még csak felém sem bagózik. És egy igazi "NŐ" (itt most teljesen a rossz értelembe vett jelentésével használva) ilyenkor mit csinál? Előveszi a dafke énjét. Dafke azért sem fogom keresni, még ha belehalok is. És kibírtam! Már-már kezdtem magamra hősként tekinteni aikoris jelentkezett és elnézést kért, de el van havazva és nem eltűnt, csak sok a dolga.

Meglepett és jól esett. Tényleg egyre figyelmesebb és egyre inkább barát ként tudok rá számítani. Minden szempontból szükségem van rá. Ki tud rángatni a mély pontokról.

Reggel nekem szegezték a kérdést, hogy akkor most eljött az armageddon, hogy ilyen fejet vágok? Nem, csak néha elfelejtek örülni az életnek. De pár sor, egy telefonhívás, egy szép emlék, a várakozás mindig felderít. 

Hálás vagyok hogy része az életemnek és a hétköznapjaimnak. Szegényebb lennék ha nem ismerném és nem mondhatnám a Barátomnak, vagy a szeretőmnek, vagy a .......... a jelző tökmindegy! A lényeg az hogy VAN!

A bejegyzés trackback címe:

https://szexpajtas.blog.hu/api/trackback/id/tr401746783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása