SzexPajtás 2010.04.27. 16:15

Hangulatban

El kell mennem bulizni,ki kell tombolnom magam. Hamaros lesz rá lehetőségem. Élvezném, ha együtt mehetnénk. Úgy érzem vele teljesen felszabadultan tudnék bulizni. Elmenni egy olyan helyre ahol senki nem ismer, és egy óriásit bulizni, korlátok, gátak, és elvárások nélkül. Hogy meglepődne, milyen is tudok lenni.......

 

Aztán utána együtt aludni, reggelizni, kávézni és csak élvezni a pillanatot. Erre most nagyon vágyom.

Kicsit távolabb próbálom tartani a lelkemtől Őt, és próbálom elnyomni a hihetetlen kötődésemet hozzá. Nem könnyű, de egyenlőre jól csinálom.

És be kell látnom, hogy jó dolog ha van az embernek egy szeretője. Egy másik világa ahová néha elmenekülhet és elbújhat.

Az a mi titkos világunk, ahol nem zavar senki. Igazán magam lehetek, és nem kell semmire figyelnem, vigyáznom. Jó kicsit elszakadni a valóságtól.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szexpajtas.blog.hu/api/trackback/id/tr621956512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása