Talán az a szerencse, hogy mostanság nincs időm azon kattogni,hogy miért nem keres gyakrabban. Tulajdonképpen még felelősségre sem vonhatom, mert hogy is jövök én ahoz?! Így gondolatelterelő hadműveleteket alkalmazok. Csak elkövettem egy nagy hibát a hadműveletek közben. Nem jártem el elég körültekintően és óvatlanul elkezdtem olvasni a Szex Kalauz Nagyvárosi Nőknek című "irodalmi" műremeket. Nagyjából minden soráról Rá tudok asszociálni (persze csak a jó részeknél)!

Szóval elég kellemetlen mostanság úgy munkába járnom, hogy folyton Rá gondolok, illetve a szexre vele. Pláne képességeit ismerve. Szóval iszonyatosan kívánom, és nagyon nagyon szeretnék szeretkezni vele. Találkoznunk kell és éreznem kell magamban. 

Gondolkodás nélkül tudnék most nekiesni bárhol.............

A bejegyzés trackback címe:

https://szexpajtas.blog.hu/api/trackback/id/tr421808679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása