SzexPajtás 2010.02.01. 15:25

Hiány (zik)

Rég voltunk együtt. Hiányzik nagyon. Igazából nem tudnám megmondani melyik része jobban, de hiányzik. A szex az érintése az illata.

Őrület... valahol igaza van, hogy azért vagyok vele, mert felaszabadult tudok lenni és magamat adhatom. De ez nem fedi az igazságot. Nem csak ezért. Számolatlan oka van a dolgonak. Azt hiszem a naplóírás segít ezeket megfejteni. Csak nehogy egyszer a kezébe kerüljön..... jó ég mi lenne abból..... 

Mindenesetre hiányzik nagyon mostmár. Nem tudom megfejteni mi tud ennyire vonzani hozzá és nem csak szexuálisan, hanem minden egyéb értelemben. Na jó nem boncolgatom a témát tovább, még a végén beleszaladok valamibe amibe nagyon nem kellene.... A napló lapjai pedig elbírnak mindent:-)

A bejegyzés trackback címe:

https://szexpajtas.blog.hu/api/trackback/id/tr941720139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása